Produkter / Alco-Sensor Vxl

Alco-Sensor Vxl

Alco -Sensor Vxl ( ASVxl ) er et avanceret, håndholdt, mikroprocessor drevet, alkometer. ASVxl er enkel at betjene og giver en sikker måling af alkoholkoncentration i udåndingsluften.

Derudover giver instrumentet mulighed for at udføre hurtig screening og passiv test. Det kan også bruges til at udføre analyse af, om en væske indeholder alkohol.

Instrumentets design giver stor fleksibilitet  og Alco -Sensor Vxl kan både bruges som stand- alone instrument eller det kan forbindes til en printer.

Alternativt kan ASVxl tilsluttes via en docking station eller trådløs forbindelse med flere eksterne enheder, såsom tastatur, printer, magnetiske kortlæser, stregkodescannere og computere. Dette giver en bred vifte af muligheder for at konfigurere instrumentet til dit behov.

Unikke funktioner:
Også Alco -Sensor Vxl er designet med operatørens sikkerhed i tankerne. I modsætning til andre instrumenter har ASVxl bagudvendt display. Det giver operatøren mulighed for at overvåge både tespersonen og omgivelserne, samtidig med at displayet kan ses.

Instrumentet er hurtigt klar til bruge uanset om du bruger mundstykker, passive kopper eller snifferen, og det har en hukommelse som gemmer de sidste 5000 test.

ASVxl har naturligvis også lys i displayet, men ud over det er der også guidelys i kanalen til mundstykket. Det gør at ASVxl er meget anvendelig, selv når det er helt mørkt.

Læs meget mere om Alco-Sensor Vxl her (engelsk), eller kontakt os for en snak om en løsning der passer til jeres behov. . 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ALCOTECK.DK | CVR: 29944563 | VALMUEVEJ 45, 7500 HOLSTEBRO - DENMARK | Tlf.: +45 53559801 | chc@AlcoTech.dk